Terapie zvukem Sound Healing uleví tělu od stresu a posílí imunitu

Stres vyčerpává, což oslabuje nejen naše duševní zdraví, ale i imunitu. Jak si ale navodit psychickou pohodu v těchto nelehkých časech? Jednou z odpovědí je terapie zvukem Sound Healing. Zvuk a jeho sílu často využívá bubeník Tokhi, který si tuto techniku osvojil. Terapeutickému umu prostřednictvím zpívajících misek „singing bowls“ a gongu Wu Xing – „Pěti Elementů Života“ se naučil od muže jménem Manan Sharma, který stojí za světově nejrozšířenější profesionální terapií zpívajících misek.

Tuto relaxační kůra se zvukovou masáží lze praktikovat prostřednictvím individuálního sezení i jako skupinové „sound meditations“. Ve světě ji využívají i manažeři velkých firem. Například v Asii si terapii Sound Healing dopřávají někteří každý den před nástupem do práce, a dokonce i děti ve školách před výukou.

„Nejen, že dosáhnete hluboké relaxace, dochází také ke stimulaci kůže, orgánů, kostí, je prokázán velmi pozitivní efekt třeba při doléčování zlomenin. Při terapii dochází k odstranění bloků a tenzí, vyplavují se toxiny z těla, prohlubuje se dech, optimalizuje se krevní tlak, metabolismus a trávící systém. Okamžité, neinvasivní, ale zároveň silné zvukové frekvence proudí do celého těla, dochází ke kompletnímu obnovení aury, zlepšení krevního oběhu a k posílení imunitního systému, což je v současné době velmi důležité,“ přibližuje benefity Sound Healing Tokhi.

(Foto: KF Production)

Exit mobile version