Setkání s Men of the Year Dominikem Chabrem a předání automobilu vítězce soutěže Anděl mezi zdravotníky

Letošní ročník soutěže Anděl mezi zdravotníky vyhrála MUDr. Marta Vachová z Krajské zdravotní a.s. – Nemocnice Teplice. Přátelská primářka zažila odpoledne splněných snů, protože ji byla nejen předána hlavní výhra v podobě automobilu, ale pogratulovat ji přišly i dvě moderátorské legendy, a to Saskia Burešová a Marie Tomsová.

Předání klíčků KIA Ceed proběhlo v Autobond Group, kde Marta Vachová prozradila, jaká je řidička. „Když spěchám, většinou si pouštím svižný rock,pak občas překročím rychlost a chodí mi pokuty. Ale jinak si dávám pozor. Dvakrát jsem poskytovala první pomoc při nehodě, motorkář naštěstí přežil, řidiči auta ve škarpě jsem už bohužel pomoci nemohla. Ještě za studií v Plzni jsem přivydělávala tím, že jsem chodila učit první pomoc do autoškoly. Což pro dvacetiletou dívku, když se postaví před třídu motorkářů, byl křest ohněm,“ zavzpomínala primářka a dodala, že soutěž Anděl mezi zdravotníky teplickou nemocnici zviditelnil a její pacienti v centru pro léčbu roztroušené sklerózy ji gratulují.

V rámci předání se pozornost obracela i k jednomu muži. Pozvání na akci přijal Men of the Year Dominik Chabr – 3. Muž roku 2021 a vítěz světové soutěže mužské krásy Man of the Year 2022. „Na finále Anděla jsem nebyl, proto jsem rád, že jsem paní doktorku zastihl alespoň tady v Autobond Group. Z Asie, kde se světová soutěž konala, jsem se vrátil před pár hodinami. Tam jsem si užíval soutěž a zážitky, které se naskytly. Každý den se cestovalo, nebyl čas přemýšlet, co jsem vlastně vyhrál a dokázal. To mi všechno dojde až doma. Bombardovaly mě pořád zprávy na telefonu, dodneška nemám některé otevřené. Nebyl čas,“ svěřil se Dominik, který je momentálně v jednom kole.

Ke gratulantům se dále připojili herečka a zpěvačka Ivana Jirešová, zpěvačka Heidi Janků, moderátor Petr Vojnar či Miss České republiky 2021 Helena Čermáková. Všichni hosté navíc na pokyn Davida Novotného pomohli s odhalením předávaného vozu.

Jak to na akci vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

(Foto: Nenudímese.cz)

Exit mobile version