Gábina Partyšová a Marek Taclík přestřihli pásku a slavnostně otevřely první prodejnu a optiku Alensa v České republice

V pražské Lazarské ulici proběhlo slavnostní otevření prvního showroomu značky Alensa. Tuto akci si nemohli nechat ujít herci a dlouhodobí ambasadoři e-shopu Alensa.cz Dana Morávková a Marek Taclík, česká podnikatelka Simona Kijonková, Muž roku 2015 a nejkrásnější muž planety 2016 Tomáš Martinka a další.

Moderace se ujala Gábina Partyšová, která vzácné hosty vyzvala, aby se chopili nůžek a prostřednictvím přestřižení pásky prodejnu Alensa oficiálně otevřeli. Součástí setkání bylo i předání šeků. Nadační fond Simony Kijonkové a společnost Alensa věnovaly Nadaci prof. Vejdovského 30 400 Kč na podporu hendikepované Elišky a Společnosti pro ranou péči v Praze částku 55 000 Kč na projekt Lepší start do života.

Jeden z šeků předala Dana Morávková, protože ji s Alensou spojuje nejen láska k brýlím. Herečka totiž vytvořila limitovanou kolekci brýlí Crullé by Dana M. a dosavadní výtěžek z prodeje se odrazil právě na jednom z předávaných šeků. Stále usměvavá herečka má ve své sbírce nespočet brýlí. “Nicméně nikdy neodolám a s každou novou kolekcí si jich pár pořídím, musí mi to přeci ladit k outfitu navíc už od Rodinných pout používám brýle i do svých rolí. Proto jsem velmi ráda, že Alensa otevřela svou první kamennou optiku, kde si mohu vše pohodlně vyzkoušet. A hlavně konečně mé kamarádky a sledující na Instagramu mohou zajít osobně a nechat se v Alensa rozmazlovat stejně jako já,” svěřila se Morávková.

Jak to na otevření vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

Exit mobile version